A Hold,  Holdnaptár online

Holdnaptár 2024 23. hét

 2024 június 03-09. 

A  héten a Hold a csökkenő Kostól a növő Oroszlánig halad. 

Újhold az Ikrekben  június 6-án, szerdán 14:37 

Zöld nap a héten:

Június 05.  Szerda      Környezetvédelmi világnap

Június 08,  Szombat  AZ ÓCEÁNOK VILÁGNAPJA 

Nagyjából a hét közepén, csütörtök délután, június 6-án az Ikrekben lesz Újhold, mely délután  14:37-kor pontosodik be. Az Ikrek újhold jó alkalom a kommunikációnk megújítására, utazásra, új utakon való elindulásra (átvitt értelemben). Az Újhold mindig egyfajta újrakezdési lehetőség, jó valaminek az elkezdésére, elindítására, megújulásra, de leszívhatja az energiánkat kissé. 

A hét további részében a hold elkezd nőni, így minden növekedésnek indul, tágul. Könnyebb hízni, főleg Rák holdnál, ha dőzsölünk.  Minden növésben, tágulásba kezd, a növények felszívják a vizet, tápanyagot, minden tápanyag jobban beépül – az emberi szervezetbe is, úgyhogy érdemes visszafogni kicsit magunkat az étkezéseknél. Könnyebb tervezni, mint tenni, sok a lehetőség a tévedésre, ezért legyünk körültekintőek.

Egyéb hatások ezen a héten: 

2024 június 3-án a Merkúr belép az Ikrekbe

június 9-én (vasárnap) a Mars belép a Bikába

A hónap elején még tart a Nap és a Jupiter együtállása az Ikrekben, ami kedvező (bőség, optimizmus
A Nap továbbá együtáll a Vénusszal és Merkúrral is és kap egy jótékony (trigon) fényszöget a Plútótól (a trigonnál nem kell különösebben tenni a jóért, míg a sextilnél igen). 

A hónap első hete így viszonylag derűs és problémamamentes lehet, ha valkinek a személyes képletében ezek nem kavarnak be.

Alkalmas hét utazásra, vizsgákra – főleg szóban. Az Újhold se sokat von le a lehetőségekből, legfeljebb az erőnlétünkből. Kimerültségre hajlamosít ugyanis. Jó hír, hogy az iskolásoknak már közel a tanév vége, középiskolában leginkább a végzősöknek kell felkötni még az alsóneműt (érettségizők, szakmai vizsgákon résztvevők). Javában zajlanak a szakképzésben az ágazati vizsgák és osztályozó vizsgák, ami talán szerencsésebb, ha ezen a héten lezajlik mind. ( a jövő héttől 2 hét már nagyobb koncentrációt igényel majd).

A jövő hétvégén az ország vezetése is “vizsgázik”, kiderül, kié lesz a vezető hely 4 évre. A Jupiter most sokakt befolyásolhatóvá tehet (Ikrekben pont szemben áll az egyik saját “otthonával” a Nyilas jegyével) – nehéz eldönteni kinek érdemes hinni és bizony a vezetők közt jelenleg is sok az Ikrek érdekeltségű (aktuális BP főpolgármester és a miniszterelnök is Ikrek nappal rendelkezik és akkor még nem is néztem a többieket – sajnos nem tudom mindenkiét – az élre kerülésért még egy Bika egy Vízöntő és egy Oroszlán vetélkedik, míg a főváros vezetéséért egy Ikrek, egy Nyilas és egy Skorpió nő…)  Alapvetően nem szokásom politizálni, de ez érdekes és színes felállás innen.. Minden elem képviselt nagyjából az élen. A jövő hét végén eldől….

8-án a Vénusz (szépség, gazdagság, vágyak bolygója), 9-én a Nap is feszült fényszögbe (kvadrát, derékszög) kerül a Szaturnusszal (korlátok, fékező erő). Erre mondjuk, hogy innen szép nyerni, bárkinek is). 

Nagyjából június 6-19 vagy inkább 22-ig nem ajánlott előre tervezett műtétre jelentkezni. A héten és utána még bő 2 hétig inkább gyűjtsünk erőt és legyünk körültekintőek.

Ha utazni szeretnénk, június 7-én kb 13:00-ig induljunk el, vagy inkább reggel és a délelőtti órákban. Akkor még az Ikrekben jár a Hold – (13:40-ig), együttállva a Nappal, Merkúrral, Vénusszal és a Jupiterrel. A hétvégén már legyünk nagyon óvatosak  a Szaturnusszal való kapcsolódás miatt, de mindenképp induljunk el még ezen a héten, mert június 11-12-től nem ajánlott, csak nagyon nagy körültekintéssel.

——————————————————————————————————————–

Hétfőn a hold a  Kosban indul még, de már reggel  06:55-kor átlép a Bikába, ahol szerda délelőtt 09:36-ig lesz. A földies Bika: jó számvetésre, számolásra, adminisztrációra és gazdasági dolgokra, reál és gazdasági területekhez tartozó vizsgákra (ágazati, szakmai, stb.)  

A csökkenő Hold a Bikában jó szépészeti beavatkozásra, kozmetikai kezelésekre: arcon a miteszerek, pattanások leszárítására, kezelésére, tartós szőrtelenítésre, gyantázásra, főleg arcon (szemöldök, bajuszka stb.) , de arcon kozmetikai tetoválásra nem igazán. (Fémmel ne illesük a jegyhez tartozó területet!) 

 Mehetünk sminktanácsadóhoz is, vagy csak tegyünk fel egy szép rúzst. Ápoljuk a fogainkat, de fogorvoshoz ne most menjünk, ha még halasztható. Töltsük fel magunkat energiával, de ha lehet, ne extra kalóriákkal tegyük, inkább csak a lehetőségeinkhez mérten pihenéssel. Jót tesz egy kis tavaszi megújulás. 

 Ha eddig az  elengedés volt a fókuszban, most jó eséllyel megtorpanhat a lelkesedésünk, a hold a Bikábannem igazán kedvez ennek. Inkább a dolgok megtartására ösztönöz minden téren. Inkább rendezzük, szépítsük meg azt, ami a birtokunkban van. Nézzük át a pénzügyeket, az adminisztrációt és gondoljuk át a dolgainkat. Írjuk is le a teendőket. Nézzünk utána a neten, keresgéljünk a Pinteresten, és próbáljuk is ki a dekorációs ötleteket. Háztartásban alkalmas takarításra, rendrakásra, de elengedésre, lomtalanításra nem. A Bika hajlamosít a ragaszkodásra, ingóságainkat ilyenkor a legnehezebb elengedni.

A recepteket csak módjával, ha olyat néztünk ki, ami nem hízlal, mert még a csökkenő Bika hold se igazán támogatja a fogyást, de tarthatunk testtisztító kúrát, az elhalt hámsejteket leszedhetjük a bőrünkről, külső tisztításra alkalams napok. 

Ez a holdállás hajlamosít a dőzsölésre, az élvezetekre, jól esik pihenni, enni, inni – ha valaki ezekben a napkban ünnepel bármit (névnap, születésnap) vigyázzon a kalóriákkal. Főzzünk valami finomat, egészségeset. Most a gyökérzöldségek, burgonya jó menü, de ne csipegessünk túl sokat előre a készülő menüből. Bár jó móka “előkóstolni” a készülő finomságokat –  csak a “biztonság kedvéért” – , de azért ne kóstolgassunk túl sokat, nehogy idő előtt elfogyjon, ami készül és persze vigyázzunk a kalóriákkal. Nem kell sokat költeni sem, hogy jól érezzük magunkat, nem feltétlen kell anyagi javakkal ünnepelni. A legjobb dolgok: figyelmesség, szeretet, kedvesség ingyen vannak. Lassítsunk, hangolódjunk egymásra ezekben a napokban (a Bika szereti a kényeztetést, élvezetet is). 

Alkalmas vendégeskedésre, szórakozásra, de a lehető legkevesebb összegből. A Bika a természéstes  szépséget szereti inkább, mint a hivalkodást. Szeret enni, inni, dőzsölni, szórakozni, de költeni nem. Sok Bika egyébként is szép, gyakran kerekded vagy akár gömbölyded alakú – ha nem vigyáz. Mivel hétköznapra esik, valószínűleg nem sokan élnek ezzel, de aki ki tudott venni szabadságot május 1. után, talán még élvezheti, ha meghosszabbította az ünnepet. (Akinek érettségi szünete van, élvezze ki).

Testi szinten a fül, orr, száj, gége, torok, nyak és az alsó fogsor, a szájüreg, a nyelv tartozik a Bikához. Ne beszéljünk sokat, mert könnyen berekedhetünk. Vigyázzunk a sóval, kezdhetünk diétát. 

Belső munkával is tölthetjük a napokat. Gondoljuk át a teendőinket, terveinket, mit kell majd elengedni, mit érdemes megtartani. Nézzük át a listáinkat, pipáljuk ki, ami kész, írjunk hozzá, ha kell. Adminisztratív feladatokra jó a Bika hold és a pénzügyekre.  

Most nem biztos, hogy jó hosszan szellőztetni, estefelé még lehet hűvös idő (ha melegebb van, örüljünk neki). 

Alkalmas napok kézműves foglalkozásra, kreatív hobbira, de most inkább ne szikével vagy forró ragasztóval dolgozzunk, vagy nagyon vigyázzunk a kezünkre és főleg ne felejtsük bedugva az elektromos eszközt! Nézelődhetünk a neten is, kereshetünk új ötleteket, recepteket. Most lehet szép dolgokat beszerezni, lehetőleg környezettudatos módon.

Érdemes foglalkozni ingatlannal, pénzügyekkel (banki egyenleg).  Jó, ha ránézünk az egyenlegünkre, átnézzük a papírokat, előfizetéseket, stb. listát írunk róla. Pénzügyi befektetéseknek kedvez. 

A virágokat át lehet ültetni, mert felszálló energiák vannak, és bármilyen benti vagy télikerti munkálatra jó.   Most inkább átültetésnek vagy a tápoldattal való kezelésnek, trágyázásnak komposztálásnak van ideje, ha belefér a készülődésnek. Az udvart, kertet is rendezhetjük.  

A Bika a Föld Anyával is kapcsolatos, de nem csak ilyenkor tehetünk a Föld bolygóért, hanem az év minden napján, viszont ilyenkor még jobb.

Földhöz kötő meditációra alkalmas nap: vagyis földeljük le magunkat az anyagiakba is. Álljunk mezítláb a talajra – ilyenkor még inkább csak bent, ha lehet (nyáron lehet a puszta földre mezítlább rálépni). Képzeljük el, hogy a “földbe gyökeret eresztünk”. Az erdőjárás is egyfajta “gyakorlati” aktív meditáció lehet. Japánban, de már itthon is egyre többen mennek ki a természetbe “erdőfürdőre”, ami azt jelenti, hogy elmerülünk az erdő szépségében, energiájában, lefekszünk az avarba (azért csak óvatosan, lehetnek lakók is benne) és már elég hideg van.

Szerda délelőtt (09:36) a már növő hold átlép az Ikrekbe és itt pontosodik be majd szerda kora délután (14:37)  az Újhold. Péntek délután (13:40) lép át a Rákba az addigra már növő hold. 

 Az Ikrek ura, a Merkúr most már előre halad és 3-án belépett a saját jegyébe, az Ikrekbe. Együttáll a Nappal, Vénusszal, Jupiterrel és most a Holddal is, aminek leginkább az Ikrek (és Szűz) érdekeltségűek végre örülhetnek.  Legyünk azért megfontoltak, ne fecsegjünk meggondolatlanul (Jupiter: bőség). Az Ikrek levegős jegy, jó beszélgetni, olvasni, szellemi munkát végezni, bár most extra koncentrációra lehet szükség. Ha nagyon elakadunk valamiben, érdemes egy kicsit a levegőre menni, kiengedni a gőzt, járni egy kicsit. 

Az Ikrek holdas napok alkalmasak általában: 

  • családi kupaktanácsra, megbeszélni, ki mit csináljon. Családtagokat meglátogatni, felhívni, online üzeneteket küldeni – most ez utóbbiak lehet, hogy nem mennek el. Fuigyeljünk arra, hogy jó címzetthez menjenek el a levelek.
  • társasjátékokat játszani, olvasni, rejtvényt fejteni, beszélgetni
  • látogatóba menni, utazni, kapcsolatokat építeni, ismerkedni új emberekkel
  • takarítani, lomtalanítani is  
  • értekezletekre, meetingekre, megbeszélésekre
  • utazás szervezésre vagy bármi másnak a szervezésére
  • elindulásra

A  főzésnél – vagy bármilyen tevékenységnél – figyeljünk oda, mert hajlamosak lehetünk szétszórtságra. Ha jónak tűnő  gondolataink támadnak, jegyezzük le.  Ne kapkodjunk semmivel. Ha feszültek vagyunk, akkor se veszekedjünk, inkább beszéljük meg higgadtan, ha valami gixer beüt – ennek nagy esélye van ebben a jegyben. Gondoljuk végig a nap elején a teendőket,  és amennyire lehet, hangolódjunk egymásra. Valószínűbb egyébként, hogy élénk lesz a hangulat és csevegős, mozgolódós, könnyen elenegedjük a bosszúságot és tovább tudunk lépni. Erőteljes bolygóhalmzódás van a jegyben június 17-ig. (17-én egy napon lép majd át a Vénusz és a Merkúr a Rákba és 20-án követi majd őket a Nap is). Addig fokozottan fog érződni az Ikrek jegy hatása az élet számos területén, de egyéb hatások miatt fékeződhet, módosulhat – ezekről később, aktuálisan írok majd).

 Péntek délután 13:40-kor a már növő hold átlép a Rákba és vasárnap este 20:28-ig ebben a vizes jegyben marad.  (Estére még belép majd az Oroszlába, de annak hatása inkább már hétfőn fog érződni). A hétvége a növő Rák hold jegyében telik majd, családi hétvégének ideális. Ha esik, akkor benti programokat válasszunk: otthoni mozi, társasjáték, stb. 

Jó főzőcskére, de könnyű ételeket válasszunk, mert a Rák jegyhez a gyomor, a belső szervek tartoznak főleg. Aki teheti, pihenjen, töltse a hétvégét a családdal, könnyű ebéddel.  A zsíros, nehéz ételeket kerüljük most. Most ne igyál még egyet és főleg ne fogd a nyuszira, mert már elment és a vizes jegyekben az alkohol jobban megárt. A Rákban a gyomrot, beleket készíti ki minden, ami árt, továbbá az epét, májat, lépet, beleket. Vigyázzunk a nehéz ételekkel és főleg a gyorsan felszívódó szénhidrátokkal. Ne azzal vígasztalódjunk, ha bánatunk van. A vizes jegyek az érzelmekre is hatnak, így ez esélyes, de most ne evésbe és ivásba fojtsuk a bánatot. Fogyasszuk a növények leveles részét, salátákat. 

Hajat mosni nem igazán kedvező a vizes jegyeknél, mert nem lesz olyan jó minőségű utána. 

Mosni, felmosni ugyan lehet, de minden lassan szárad és növő holdnál több mosószer, lemosószer kell a foltok ellen. Ablakot tisztítani pedig csak akkor kezdjünk, ha nagyon ki akarunk tolni magunkkal (bármelyik vizes jegyre igaz ez, kenődik és maszatos marad – próbáltam, mikor nem volt alkalmam másra, meg csak azért is..) Ha nem esik, füvet nyírni is  lehet. 

Mehetünk wellness hétvégére, ha még péntek délelőtt elindulunk és legkésőbb hétfőn hazajövünk. Vizes programokra ideális.  Alkalmas napok pihenésre, meditációra, fürdőzésre. Este pihenjünk le hamar. 

Vasárnap este 20:28-kor a Hold még átlép az Oroszlánba. Kíméljük a szív- és érrendszert, ne terheljük magunkat wellness hétvégén szaunával vagy szívet génybe vevő programokkal. Aki korai nyaraláson van, inkább esti partira, kvízestre, koncertre, színházra, mozira vagy bármilyen társasági eseményre szavazzon. Jó esti meditációra is (szívcsakra) és vallási rutinokra, tábortűznél ücsörgésre, díszvacsorára. Hivatalos szervekkel, autoritással ne akasszuk össze a bajuszunkat, és általában ne hangoskodjunk. Tegyünk fel szép ékszereket, állítsunk be jó frizurát. 

További tippek a hétre a napi listákban: 

Június 3. Hétfő, Klotild, Kevin

csökkenő hold, Kos/Bika 06:55   felszálló hold   tűz/föld elem

ajánlott 

egészség, életmód: fogak ápolása, vértisztítás, nyak, torok, fülek védelme, torok gyógyítása gyógynövényekkel, tartós szőrtelenítés, szobanövények gondozása, ha nincs jobb alkalom, wellness, bőrápolás, fülek, torok, nyak védelme, könnyű étrend, wellness, bőrápolás, fogak ápolása, kezek ápolása, masszázsa, vértisztás, tartós szőrtelenítés, anyagiak védelme,
munkában és otthon is: realizmus, anyagi biztonságra törekvés, kitartás, lassú gondolatok (mindent alaposan „megrágunk”), pénzügyi tervezés, befektetések tervezése;  vállalkozással, pénzzel kapcsolatos irodalom olvasása, vállalkozás tervezés, üzleti tervek, Földdel kapcsolatos irodalom, fenntartható fejlődés téma tanulmányozása
nem ajánlott: fül-orr-gége műtétek, mandula műtét, fog, száj és állkapocs műtétek, nyaki műtétek, túl sokat beszélni, sós és zsíros  ételek, költekezés, vásárolgatás

Június 04.., Kedd  Bulcsú, Az erõszak gyermekáldozatainak világnapja, A SZENVEDÉLYEK NAPJA, június első keddje

csökkenő hold, Bika  felszálló hold föld elem

ajánlott:

egészség, életmód: fogak ápolása, vértisztítás, nyak, torok, fülek védelme, torok gyógyítása gyógynövényekkel, tartós szőrtelenítés, szobanövények gondozása, ha nincs jobb alkalom, wellness, bőrápolás, fülek, torok, nyak védelme, könnyű étrend, wellness, bőrápolás, fogak ápolása, kezek ápolása, masszázsa, vértisztás, tartós szőrtelenítés, anyagiak védelme,
munkában és otthon is: realizmus, anyagi biztonságra törekvés, kitartás, lassú gondolatok (mindent alaposan „megrágunk”), pénzügyi tervezés, befektetések tervezése;  vállalkozással, pénzzel kapcsolatos irodalom olvasása, vállalkozás tervezés, üzleti tervek, Földdel kapcsolatos irodalom, fenntartható fejlődés téma tanulmányozása
nem ajánlott: fül-orr-gége műtétek, mandula műtét, fog, száj és állkapocs műtétek, nyaki műtétek, túl sokat beszélni, sós és zsíros  ételek, költekezés, vásárolgatás

Június 05.  Szerda   Fatime, Ferdinánd    Környezetvédelmi világnap

csökkenő hold, Bika/Ikrek 09:36   leszálló hold  föld/levegő elem

ajánlott:

09:36 előtt az előző napi Bika jegyre érvényes javaslatok… 

09:36-tól: 

  egészség: vértisztítás, mirigyek tisztítása, keringés javítása, kardio edzés, váll, karok, kéz masszázsa, ízületek ápolása, főleg könyök, csukló, váll, erős fényvédelem, légző gyakorlatok, levegőzés, tiszta levegő, chi kung, tai chi, köszvény, reuma elleni kúrák, könnyű ételek, állóképesség javítása, kenőcsök használata, szellemi kihívások, agytorna, energiák áramoltatása, feng shui; Háztartásban: tértisztításra ez a nap kiváló, szellőztetés, rendrakás, rendezkedés, nagytakarítás, lomtalanítás, ablaktisztítás, felújítás; kertben: futónövényeket, virágokat vetni, ültetni, kártevőket irtani, időközi trágyázás, ha nem akar virágozni a növény;  szabadidő: könnyed beszélgetések, megbeszélések, barátságok ápolása, buli, telefonálás, új utak választása,  társas összejövetelek, szabad programok, mozi,  új ismerősök, rossz szokások feladása, elengedés, méregtelenítés (mérgező kapcsolatok elengedése is); munkahelyen: megbeszélések, kreatív tevékenység, brainstorming, (át)szervezés, telefonálás, kapcsolatok, ügynöki tevékenység
nem ajánlott: nagy koncentrációt igénylő tevékenység, locsolás, kapkodás, csapongás, nagy figyelmet igénylő munkák, virágok locsolása, zsíros, nehéz ételek, locsolás, kerti munkák, ültetés

Június 06, Csütörtök, Norbert, Cintia

Újhold 14:37, Ikrek  leszálló hold levegő elem

ajánlott: 

  egészség: vértisztítás, mirigyek tisztítása, keringés javítása, kardio edzés, váll, karok, kéz masszázsa, ízületek ápolása, főleg könyök, csukló, váll, erős fényvédelem, légző gyakorlatok, levegőzés, tiszta levegő, chi kung, tai chi, köszvény, reuma elleni kúrák, könnyű ételek, állóképesség javítása, kenőcsök használata, szellemi kihívások, agytorna, energiák áramoltatása, feng shui; Háztartásban: tértisztításra ez a nap kiváló, szellőztetés, rendrakás, rendezkedés, nagytakarítás, lomtalanítás, ablaktisztítás, felújítás; kertben: futónövényeket, virágokat vetni, ültetni, kártevőket irtani, időközi trágyázás, ha nem akar virágozni a növény;  szabadidő: könnyed beszélgetések, megbeszélések, barátságok ápolása, buli, telefonálás, új utak választása,  társas összejövetelek, szabad programok, mozi,  új ismerősök, rossz szokások feladása, elengedés, méregtelenítés (mérgező kapcsolatok elengedése is); munkahelyen: megbeszélések, kreatív tevékenység, brainstorming, (át)szervezés, telefonálás, kapcsolatok, ügynöki tevékenység
nem ajánlott: nagy koncentrációt igénylő tevékenység, locsolás, kapkodás, csapongás, nagy figyelmet igénylő munkák, virágok locsolása, zsíros, nehéz ételek, locsolás, kerti munkák, ültetés

Június 07., Péntek  Róbert

Növő hold, Ikrek/Rák 13:40  felszálló/leszálló      hold  levegő/víz elem

délutánig ajánlott:

 egészség: váll, karok edzése, építése, masszázsa, pihentetése, magvak, olajok, reuma, köszvény gyógyítása, immunerősítés gyógynövényekkel, meleg ruha, ízületek óvása, főleg a könyök, váll, légző gyakorlatok, meditáció, szellemi „torna” , sakk; munkában: kreatív tevékenység, brainstorming, telefonálás, kapcsolatok, háztartásban: szellőztetés, porszívózás; vásárlás, szervezés;
Nem ajánlott: növényeket locsolni, tápoldattal se!, műtétek: főleg tüdő, kar, vállak, keringés, mirigyek

13:40-től ajánlott:

 egészség:  idegrendszer védelme, lelkiek, méregtelenítés, böjt – szervezet átmosása, jóga, tai chi, izzasztó edzések, szauna,  talpmasszázs, lábfejek ápolása, lábfürdő, szemölcsök eltávolítása, imaginációk, a képzelet kiszínezi a világot; jobb otthon maradni, ha tehetjük, legalább délután, este,
háztartásban: növényápolás, locsolás, mosás; munkában: a köz java az én elé kerül, társadalmi felelősségvállalás, közösségi média, betekinteni, betekintést adni a kulisszák mögé, hétvégi nyílt nap, csapatépítés, kiállítás
kertben: öntözés, ha nem esik, esetleg már fűnyírás, virágok trágyázása, levéltermések ültetése, vetése, burgonya ültetés, palántázások 
nem ajánlott: nem minőségi szénhidrátok, cukros ételek, stressz, lábfej, lábujjak műtétje, káros szerek: kávé, gyógyszer, alkohol stb. (minden duplán hat), hajnyírás, hajmosás, nyílt állásfoglalás, metszés, szobanövények levágása

Június 08,  Szombat  Medárd, Zaránd, AZ ÓCEÁNOK VILÁGNAPJA 

növő hold,  Rák  felszálló/leszálló     hold,  víz  elem 

ajánlott:

 egészség:  idegrendszer védelme, lelkiek, méregtelenítés, böjt – szervezet átmosása, jóga, tai chi, izzasztó edzések, szauna,  talpmasszázs, lábfejek ápolása, lábfürdő, szemölcsök eltávolítása, imaginációk, a képzelet kiszínezi a világot; jobb otthon maradni, ha tehetjük, legalább délután, este,
háztartásban: növényápolás, locsolás, mosás; munkában: a köz java az én elé kerül, társadalmi felelősségvállalás, közösségi média, betekinteni, betekintést adni a kulisszák mögé, hétvégi nyílt nap, csapatépítés, kiállítás
kertben: öntözés, ha nem esik, esetleg már fűnyírás, virágok trágyázása, levéltermések ültetése, vetése, burgonya ültetés, palántázások 
nem ajánlott: nem minőségi szénhidrátok, cukros ételek, stressz, lábfej, lábujjak műtétje, káros szerek: kávé, gyógyszer, alkohol stb. (minden duplán hat), hajnyírás, hajmosás, nyílt állásfoglalás, metszés, szobanövények levágása

Június 08.,  Vasárnap  Félix, Annabella

növő hold,  Rák/Oroszlán 20:28   leszálló     hold  víz elem 

 20:28-ig ajánlott:

 egészség:  idegrendszer védelme, lelkiek, méregtelenítés, böjt – szervezet átmosása, jóga, tai chi, izzasztó edzések, szauna,  talpmasszázs, lábfejek ápolása, lábfürdő, szemölcsök eltávolítása, imaginációk, a képzelet kiszínezi a világot; jobb otthon maradni, ha tehetjük, legalább délután, este,
háztartásban: növényápolás, locsolás, mosás; munkában: a köz java az én elé kerül, társadalmi felelősségvállalás, közösségi média, betekinteni, betekintést adni a kulisszák mögé, hétvégi nyílt nap, csapatépítés, kiállítás
kertben: öntözés, ha nem esik, esetleg már fűnyírás, virágok trágyázása, levéltermések ültetése, vetése, burgonya ültetés, palántázások 
nem ajánlott: nem minőségi szénhidrátok, cukros ételek, stressz, lábfej, lábujjak műtétje, káros szerek: kávé, gyógyszer, alkohol stb. (minden duplán hat), hajnyírás, hajmosás, nyílt állásfoglalás, metszés, szobanövények levágása

 20:28-tól ajánlott:

egészség, életmód: szív, hát, vérkeringés kímélése, táplálása, emésztés erősítése, elegendő de nem sok folyadék, nyugtató teák, könnyű túra, edzés, jóga, tai chi, chi kung, hajápolás, balzsam; kockázatvállalás, saját szerepek átgondolása, önismeret, szívcsakra és napfonat csakra meditációk, apás programok, bátorságot igénylő sportok, kalandpark, játszóház,  családi fotózás, templom látogatás vagy kapcsolat a felsőbb erőkkel
Nem ajánlott: keringés, szív, emésztő rendszer terhelése, műtétje, hosszú utazás, dauer, hatalom fitogtatás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az Uniós Törvények értelmében fel kell hívnom a figyelmed arra, hogy az a Weboldal ún. "cookie"-kat vagyis sütiket használ. A sütik apró, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el a számítógépeden, hogy minél egyszerűbbé tegye számodra a böngészést. A sütiket letilthatod a böngésződ beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszed meg, illetve, ha az "engedélyezem" feliratú gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát. További információ

Bezárás